Pages

01 mai 2011

Rabarberi-maasika mannavaht

Mannavaht külma piimaga toob ilmselt igaühele lapsepõlve maitse suhu - nii minulegi. Tahan, et ka minu lapsed ei peaks meenutama ainult toorjuustukooke vaid ka midagi sellist mida mina lapsena sõin. Kohalikul taluturul olid müügil juba värsked rabarberid ning Eesti maasikad, okei, küll kasvuhoonest aga siiski :)

Vaja läheb (3-4le):
100g puhastatud ja tükeldatud rabarberit
60g maasikaid
7dl vett
1,5 dl demerara suhkrut
1dl mannat


Koori ja tükelda rabarberid. Pane potti vesi, suhkur rabarberitükid ja maasikad. Kuumuta keemiseni ning keeda vaiksel tulel 10 minutit. Sega juurde manna, hauta veel 5 minutit. Jahuta ja vahusta mikseriga kohevaks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar