tag:blogger.com,1999:blog-1372568956137199092.post6709942478411268999..comments2023-05-16T18:20:33.620+03:00Comments on TOIDUJUTUD: Mojito toorjuustukookKristelhttp://www.blogger.com/profile/15078772362035861845noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-1372568956137199092.post-44759285664439809692011-08-23T15:25:54.821+03:002011-08-23T15:25:54.821+03:00Oi Mari sind küll :) Paku ikka Käbile kaa, ehk too...Oi Mari sind küll :) Paku ikka Käbile kaa, ehk toob sulle voodisse kohvigi :) Aga eks kui ühe veerandkoogise tüki oled ära söönud ja olemine veel ilus siis võid peale järgmist söögikorda uue kallale asuda. Ma ainult kaldun arvama, et see järgmine söögikord (isegi soolane) nii kiirelt ei tule sest selle koogi näol on tegemist suht rammusa suutäiega :)Kristelhttps://www.blogger.com/profile/15078772362035861845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372568956137199092.post-8166597465383825912011-08-23T15:24:06.262+03:002011-08-23T15:24:06.262+03:00ja kristel, ei, kui 20-grammises pakis on 12 lehte...ja kristel, ei, kui 20-grammises pakis on 12 lehte, siis on tükikaal ikka 20/12 ehk ca 1,7g, mitte 0,6. nii et sul läks 8*1,666666=13g želatiini.ööhttps://www.blogger.com/profile/09885668994387054992noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372568956137199092.post-62796463949162350462011-08-23T14:38:52.155+03:002011-08-23T14:38:52.155+03:00nüüd ma siis loen, et ettevaatlik! ma mõtlesin sed...nüüd ma siis loen, et ettevaatlik! ma mõtlesin seda kohe täitsa niisama teha, et söön veerand kooki iga söögikorra peale. tundub, et tuleb käbile ka pakkuda, ise ei saa hakkama.ööhttps://www.blogger.com/profile/09885668994387054992noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372568956137199092.post-14987875367933866482011-07-10T10:52:12.440+03:002011-07-10T10:52:12.440+03:00jaa, tegelikult ei saagi seda väga palju süüa. ise...jaa, tegelikult ei saagi seda väga palju süüa. ise sõin ka esimesel korral päris suure lõigu ning pärast ka süda läikis. järgmisel päeval kui väiksema tüki võtsin oli olemine palju parem. Nii et see koogi tarbimisega tuleb ettevaatlik olla.Kristelhttps://www.blogger.com/profile/15078772362035861845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372568956137199092.post-10392179293014182112011-07-10T10:11:54.008+03:002011-07-10T10:11:54.008+03:00oi, maitse tuli väga hea! aga siiski jäi mul natuk...oi, maitse tuli väga hea! aga siiski jäi mul natuke liiga kreemine ehk želatiini oleks pidanud rohkem panema. jama oli selles, et sõime seda keskööl koos külalistega ja pärast kõigil süda läikis ja ei saanud magada :DKatriinhttps://www.blogger.com/profile/04067211776942385923noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372568956137199092.post-74491810790668035852011-07-09T22:27:02.643+03:002011-07-09T22:27:02.643+03:00Minu kasutatud zelatiinilehtedes on 1leht kaalub u...Minu kasutatud zelatiinilehtedes on 1leht kaalub u 0,6g, (pakis on 12 lehte kogukaaluga 20g) seega oleks vaja olnud 4,8g želatiini. Ehk siiski tuli hea välja :) Kook ei olnud minul ka päris valge vaid pigem selline helehele pruunikas. Koogi värvus võis oleneda ka demerara suhkrust, sest demerara suhkrut on ka tumedamaid.Kristelhttps://www.blogger.com/profile/15078772362035861845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372568956137199092.post-57906778620944357762011-07-09T15:46:57.544+03:002011-07-09T15:46:57.544+03:00tegin. želatiinilehtede asemel kasutasin tavalist ...tegin. želatiinilehtede asemel kasutasin tavalist želatiini ja natuke hirmus oli, et kui palju ma siis ikkagi seda kasutama pean. eks näis, praegu on külmikus. aga sul on pildil täitsa valge kook, mul tuli täidis ikka pigem pruun, sest siirup tuli nii tume.Katriinhttps://www.blogger.com/profile/04067211776942385923noreply@blogger.com